Telefonë & Ora të Mençura

Artikujt në zbritje
Çmimi
Kapaciteti i Ram Memories
Ngjyrat
Madhësia e ekranit
Sistemi Operativ
Eksploro një gamë të gjerë të produkteve në kategorinë e telefonave inteligjentë, smartwatch-ave dhe orave të mençura në 75Mall. Nëpërmjet një koleksioni të përzgjedhur me kujdes, ofrojmë pajisje të kualitetit të lartë dhe teknologji të fundit për të përmirësuar jetën tënde. Nga smartphone-të e fundit me performancë të lartë dhe fotografi të mrekullueshme deri te smartwatch-et që monitorojnë shëndetin dhe aktivitetin fizik, ne kemi zgjidhje për çdo nevojë. Kuptimi ynë i kujdesit ndaj klientit nuk mbaron me blerjen; ofrojmë edhe shërbim të shkëlqyer për të siguruar që çdo klient të jetë i kënaqur. Përvoja jonë e specializuar dhe fokusi në inovacion dhe cilësi bëjnë 75Mall një destinacion të preferuar për të gjetur pajisjet më të fundit dhe më të mira në botën e teknologjisë dhe moda digjitale. Zbulo sot mundësitë e reja që teknologjia ka për të përmirësuar jetën tënde, duke blerë me besim në 75Mall.
FIT00401
0.0
Në stok
5990 3990
Ju kurseni: €20.00
NgjyraZezë
MOB01859
0.0
Në stok
23500
Kapaciteti i Ram Memories1 GB NgjyraZezë
MOB01863
0.0
Në stok
18900
Kapaciteti i Ram Memories1 GB
MOB02333
0.0
Në stok
24990 16990
Ju kurseni: €80.00
Kapaciteti i diskut128GB Kapaciteti i Ram Memories4 GB
FIT00478
0.0
Në stok
9990 5990
Ju kurseni: €40.00
NgjyraZezë
FIT00477
0.0
Në stok
8990 4990
Ju kurseni: €40.00
NgjyraZezë
MOB02332
0.0
Në stok
47990
Kapaciteti i diskut256GB Kapaciteti i Ram Memories8 GB
MOB02609
0.0
Në stok
24990
Kapaciteti i diskut128GB Kapaciteti i Ram Memories4GB GB
FIT00426
0.0
Në stok
6990 3490
Ju kurseni: €35.00
NgjyraZezë
MOB01875
0.0
Në stok
19900
Kapaciteti i diskut64GB Kapaciteti i Ram Memories4 GB
MOB02578
0.0
Në stok
29990 22990
Ju kurseni: €70.00
Kapaciteti i diskut256GB Kapaciteti i Ram Memories8GB GB
MOB02293
0.0
Në stok
24990 19990
Ju kurseni: €50.00
Kapaciteti i diskut128GB Kapaciteti i Ram Memories6 GB
Shfaq 12 produkte tjera
Filtro Produktet
Artikujt në zbritje
Çmimi

 – 

  • 1
  • 900
Kapaciteti i Ram Memories
Ngjyrat
Madhësia e ekranit
Sistemi Operativ