Artikujt në zbritje
Çmimi
Frekuenca e Ram Memories
Kapaciteti i Ram Memories
Lloji i diskut
Lloji i printerit
Lloji i procesorit
Lloji i Ram Memories
Modeli CPU
Madhësia
Brendi
Ngjyrat
Kartela Grafike
Refresh Rate
Madhësia e ekranit
Sistemi Operativ
75Mall ofron një gamë të gjerë të produkteve IT dhe elektronike. Gjeni pajisje dhe produkte të ndryshme, si laptopë, smartphone, aksesorë për kompjuter, dhe shumë më tepër, të përshtatur për nevojat tuaja në një ambient të përdorueshëm dhe të sigurt."
GSINOT052
0.0
Në stok
25990
Kapaciteti i diskut128GB Kapaciteti i Ram Memories4 GB
GSNNOT004
0.0
Në stok
39990
Kapaciteti i diskut128GB Kapaciteti i Ram Memories4 GB
GSNMON011
0.0
Në stok
44990
Madhësia e ekranit24.5" RezolucioniFull HD
GSINOT056
0.0
Në stok
26990 22990
Ju kurseni: €40.00
Kapaciteti i diskut512GB Kapaciteti i Ram Memories4 GB
GSEDES059
0.0
Në stok
59990
Kapaciteti i diskut512GB Kapaciteti i Ram Memories16 GB
GSENOT132
0.0
Në stok
41990
Kapaciteti i diskut512GB Kapaciteti i Ram Memories8 GB
GSNTAB500
0.0
Në stok
19990
Kapaciteti i diskut32GB Kapaciteti i Ram Memories3 GB
GSNNOT008
0.0
Në stok
72990 58990
Ju kurseni: €140.00
Kapaciteti i diskut512GB Kapaciteti i Ram Memories16 GB
GSEDES054
0.0
Në stok
31990 24990
Ju kurseni: €70.00
Kapaciteti i diskut256GB Kapaciteti i Ram Memories8 GB
GSNLAN001
0.0
Në stok
4990
GSENOT126
0.0
Në stok
48990 33330
Ju kurseni: €156.60
Kapaciteti i diskut512GB Kapaciteti i Ram Memories8 GB
GSNNOT010
0.0
Në stok
99990 86990
Ju kurseni: €130.00
Kapaciteti i diskut512GB Kapaciteti i Ram Memories16 GB
Shfaq 12 produkte tjera
Filtro Produktet
Artikujt në zbritje
Çmimi

 – 

  • 0
  • 2500
Frekuenca e Ram Memories
Kapaciteti i Ram Memories
Lloji i diskut
Lloji i printerit
Lloji i procesorit
    Trego të gjitha (57)
Lloji i Ram Memories
Modeli CPU
    Trego të gjitha (15)
Madhësia
Brendi
    Trego të gjitha (15)
Ngjyrat